Varukorg
Rabatt:
EM Drink är en naturligt fermenterad probiotisk dryck som bl.a. innehåller levande och aktiva mjölksyrebakterier och enzymer som hjälper till att bryta ner maten och producera viktiga näringsämnen som håller kroppen i gott skick. EM Drink utökar de goda bakterierna i tarmfloran och gör magen glad.
Med EM Drink tillförs en blandning av goda mikrober. De metaboliska produkterna som uppstår under en fermentering är vitaminer, enzymer och antioxidanter. När dessa bakterier och andra ämnen inte tillförs i tillräcklig mängd från kosten, kan det leda till att enstaka bakterier får för mycket utrymme vilket i sin tur orsakar obalans i tarmen.
Denna helt naturliga dryck är rik på levande mjölksyrebakterier och antioxidanter. Den är glutenfri och vegansk, vilket gör den till ett hälsosamt val för hela familjen. Här är några av dess fördelar:
Blanda en del EM Drink med 2-3 delar vatten efter smak. Skaka innan användning och börja försiktigt, eftersom produkten kan ha en laxerande effekt.
Renat vatten, mjölksyrebakterier (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei), jäst, organisk arionajuice (6%), naturlig svartvinbärsarom (4%), vetekliextrakt, socker.
Antioxidanterna: Antocyanins, Flavonoider, Procyanidin
Rik på vitaminerna: C, B1, B2, B6, A
Opastoriserad
Glutenvärde: <5mg/kg Analys utförd 20190828
Inget socker. För att aktivera mjölksyrebakterierna matas de med socker. Socker fermenteras under jäsningsprocessen och omvandlas till mjölksyra. EM® Drink innehåller därför inget socker.
pH: 3,2
Bag in box: 1år från produktionsdatum.
Utspädd: Inom 24h
Den ska förvaras i ett torrt utrymme i rumstemperatur, skyddad från direkt solljus och utom räckhåll för barn.
Med en hållbarhet på upp till ett år i bag-in-box-förpackningen och inom 24 timmar när den är utspädd, kan du alltid njuta av friskheten och fördelarna med EM Drink.
EM® är en förkortning för ”Effektiva Mikroorganismer” som existerar fritt i naturen. Drycken baseras på EM-teknologin® som utvecklades av Dr. Higa i Japan efter hans 30-åriga forskning. EM® är inte ett kemiskt ämne och har aldrig genomgått genförändring.